Normipäivä kirjastopäivä. Päivä meni oikeastaan koirien perään katsellessa ja siivoillessa...niin kiirettä pitäny ettei oikeen ehtiny tapahtua mitään sydäntä sykähdyttävää.
Teho-osasto pyörii tuossa taustalla [tai siis itseasiassa loppui juur...]
Pitäis kuulenma siivota ennen ens viikkoa ku sillon on ne juhlinnat. Pöhhöh. Huomenissa pitäs taas suunnistaa sinne tädin luo leikkimään kodinhoitajaa.
Kuulin tuossa yhdeltä asiakkaalta että lähellä sijaitseva löytöeläinkoti lakkautetaan lähiaikoina, jos sille ei löydy jatkajia. Sinällään harmi, sillä ko. kaupungissa se on ainut laatuaan. Mietinpä tässä vain että mitä tulee tapahtumaan koko ajan kasvavalle löytökissakannalle.
Asiasta pitävät kokouksen tuossa parin viikon sisään, pitää vaan toivoa että kissat saavat turvapaikkansa pitää. *thumbs up*!

Jos nyt yhtäkkiä saisin jostain ylimääräisen ja  _ison_ tukun rahaa tililleni,Nokia_61110.jpg hakisin heti pois itselleni ainakin tämän... Ois hirmusen kiva saaha uusuusuuus puhelin. vaikka tuommone Nokia 61110. En uskalla kyllä kattoa että paljonko tuollanen maksaa.

Vaan oishan tuo kiva. Ehkä mää hankin sen rikkaan miehen [vaikka jonku maan prinssin] joka ostelee mulle kaikkea ihanan turhaa.





Joo vaan sisko itkee tuossa vieressä että tahtoo koneelle...så snarka lilla flicka...