...No ei.... :D Tosiaan töissä olen. Paraikaa pitäis suunnitella leirille ohjelmaa, mutta ensin pitää päivitellä erinäisiä asioita internetissä, tää on harvinaista herkkua, tuolla asunnolla ei nääs ole nettiyhteyttä.
Siispä siis...tuo meni tuo alkuviikko oikeastaan Saarifest- tapahtumaa suunnitellessa. Tarkemmin sanottuna suunniteltiin lasten ohjelmaa. Itse tapahtuma toteutettiin lauantaina. oli ihan mahtava ilma, aurinko paistoi ja sitö rataa. Ihan mieluusti heiteltiin 8 h vesi-ilmapalloja ja askarreltiin yhtä sun toista ja siitä sai vieläpä työtunteja . Hianoo.
Sunnuntai oli hyvin ansaittu lomapäivä, joka meni lepäillessä. Kultaki käväs tuossa muutaman yön kylässä =) Porukatkin kävi moikkaamassa.
Tänään sitten alettiin uudella tarmolla suunnitteölemaan tätä leirihommaa. Siis Teatteri- ja streetdance leirit 8-12 vuotiaille. Leirikaste on jo suunniteltu kutakuinki valmiiksi mutta hommaa on silti melkosen paljon.
Näillä näkymin ensi sunnuntaihin asti on Opiston pesti ja siitä jatkuu sitten liikuntatoimella folk- järjestelyssä. Toimisto hommaa ja mahd. lippujen myyntiä ynnä muuta. Joppasen joo.

Ihan jees ollu töissä, vapaa ajalla vielä enemmän jees :'DD Eilen oli kova vesisota asuntoloilla parvekkeelta toiselle. Hohhoijjaa... :'))

Eeei nyt ei synny järkevää tekstiä..aurinko on käristäny aivot...

CYA!