Morris: Why are you still here?
Abby: Uh, 'cause my fridge at home was empty and I was hungry
Morris: [looking at the ice cream sandwich she is eating] Didn't I see you eating one of those 20 minutes ago?
Abby: This is my third.
Morris: Third? What are you, pregnant?
Abby: What? What are you talking about?
Morris: Oh my God, you are!
Abby: You're crazy.
Morris: You are, aren't you??
Abby: No...
Morris: You are totally pregnant!
Abby: So what, you're in love with Albright.
Morris: I am not!
Abby: Oh Morris, come on.
Morris: You shut up.
Abby: You shut up too.
Morris: You shut up first!
Pratt: Shut up about what?
Morris: Nothing.
Abby: Nothing.
Yksi huvittavista kohtauksista Teho-osastossa...mhhe. Olen kuluttanut päiväni tv- sarjojen hauskoja ja muistettavia quoteja lukiessa...hohhoijjaa.

Nyt on sitten Pulkkilan reissu ohi... mhehe. Vähänkö oli kiva 4 päivää.
EILENN TWIN PEAKS LOPPU! Oli ihan kamottava jakso. Olin tätimyksellä ja tärisin ihan horkassa. EI se voinu loppua, eihän!? Ei Bob voinu jäädä Dale Cooperiin! Eikä Audrey voinu kuolla ku sitä oli vihdoin tullu suhteellisen siedettävä hahmo. Pöh. Kyllä kiroan sen joka on vastuussa siitä ettei 3. tuotantokausi koskaan valmistunut. Kelle tästä voi valittaa? Mihin voi soittaa? Hehehee...

Tänään vietetään tädin kanssa Twin Peaksin hautajaisia. Meinasin leipoa kirsikkapiirakan TP tyyliin, vaan saapa nähdä tuleeko puoleksikaan niin hyvää kuin Tupla- R:ssä.
Kattelin tuossa että sitteku on iiiiso ja rikas niin tilan liput tuonne jokavuotiseen Twin Peaks festivaaliin. 200$ maksaa. Sielä ois piknikkejä ja kieroajeluita kuvasupaikoilla ja muuta niin "ehanaa".
Mua huvittais älyttömästi perustaa joku sivusto vaan kuitenki se menee siihen etten jaksa päivittää sitä parin viikon jälkeen. Saapa nähä. Ainaki tän vuodatuksen yhteyteen aattelin laittaa jotku vaspaasti kopioitavat sivupohjta- väännöksen. Ois noita ite tehtyjä avatarejaki sen verran että niistä sais sivun jos toisenki.

Argh taas saa kiskoa hiuksia päästä tuon työoppimisen takia. Nyt oli tullu työssäoppimisohjaajalta mailia että ens kuun 7. pvä on yks työjuttu. Mutta ei osannu sanoa että mones päivä pitää lähteä opistolle. Se on jumalauta ens viikolla! Eikä tuo tiedä majoittumisistakaan mitään. Sen ne pitäis hoitaa kun on luvannutkin. Ottaa vaan niin isosti päähän että...Aateltiin J:n kanssa soittaa linjavastaavalle jos ei ala selkiytyä, ei varmaan ymmärrä se opettaja joka tätä hommaa vetää että tuommonen viivästyttää meidän opintoja isosti, tuo on aika pitkä jakso kuitenki ja jos se jää tekemättä niin.
HUOH.

Mutta nyt meen muualle potkiin seiniä.


554591.jpg