Olin aamusella töissä kirjastolla...tyylikkäästi aloitin aamuni myöhästymällä. TAI SIIS. 9:30 alkaa työt ja siinä 9:10 äiskä soitti ja heräsin siihen... olisi ollut ruhtinaalliset 20 min aikaa polke pyörällä sen 5 km. Ja sitä ennen tietty pukea ja asettaa naama ja hiukset ihmismäiseen muotoon. Onneksipa äiteeltä liikeni töistä sen verran aikaa, että ehti miut käydä heittämässä kirjastolle.
Oli aika hiljaista joten sain rauhassa lueskella. Lainasin jonku parikymmentä Hevoshullua, nääs ne julkaisut joissa on Tuuvan talli- sarjakuvaa. Tuli niin paljon "lapsuusmuistoja" mieleen kun lueskeli "heppahulluja"...thih...vanhimpia lueskellessa muistiin palautui jopa kansikuvat ja tilanteita milloin  olen ko. lehteä lukenut ja missä. Pitää koittaa malttaa säästää nuo mökkiluettavaksi,  saapa nähdä.

Niin tosiaan, perinteen mukaan lähdetään [melkein] koko perheen voimin mökkeilemään tutulle paikalle. Niin pitkään kun vain muistan, ollaan kesällä käyty muutama tai useampikin yö mökkeilemässä. Nyt tosin on vähän erikoinen tilanne, kun ei Ressu- koira ole enää mukana. Se oli se viimekesä Ressun viimeinen mökkikesä. Siitä oli muistaakseni puhetta jo silloin, siis siitä ettei vanhus ehkä näe tätä kesää.
Mutta jottei vahingossakaan pääsisi rentoutumaan ja nauttimaan hiljaisuudesta ja OMASTA rauhasta, mukaan pakataan Ringo ja Melissa. Ei sen mukavampaa kuin herätä aamutuimaan pissittämään koiria ja hukkua koirankarvoihin. Vietä siinä sitte rentouttava loma ja irtaudu arjesta :D

Tuli onneksi vähän selvyyttä niihin työoppimisiin. Nyt ens keskiviikkona pitäs mennä ja lauantaihin asti on töitä. Sitte sunnuntai vappaa ja maanantaina takas. Varmaan kuitennii vietän sen sunnuntain Opistolla, aika turhaa yhden päivän takia ajaa noin pitkää matkaa. Sitte työt jatkuu sunnuntaihin asti. 17.6. loppuu tuon ko. opettajan alaisena olo ja siirrytään Harrin käskyn alle. Juhannus on sitte vapaa. Huh huh...missähän välissä mä Tonia nään? :oo No pitää ootella että se tulee ensinnäki Suomeen niin voi suunnitella.

Tuossa 4 aikaa täytys lähteä Raahee tsippailee ja kikkaileen. Ehkä päivitän tänään lisää, ehkäpä en.
Siihen asti cya B----)




dot.gifdot.gifdot.gifdot.gifdot.gifdot.gifdot.gif