AAPUVAAA MÄÄ SULAN!
Ihan luokattoman kuuma keli..ei tätä kestä tämmöstä. Vaikka joojoo kiva kiva ku on lämmintä keliä, ainaisten sateiden joukossa.
np. Leevi & the leavings - Koko talvi kesämökillä...

Niin siis...tämä päivä menny oikeastaan tädin kanssa hengaillessa. Tehtiin yliherkullisia Dumle- muffinsseja. Ihan ältsinpäheen hyviänam!
Kävinpä ponejaki rapsuttelemassa ja moikkaamassa pitkästä aikaa.

Laitetaanpa vähän horoskooppi hommia tänne blogitukseenkin....

Skorpionin elämässä täytyy koko ajan tapahtua jotakin enemmän tai vähemmän dramaattista jotta hän voisi tuntea elävänsä.
Musertava kriittisyys ja silmitön väkivalta ovat "heikon" Skorpionin aseet,
joihin moni vastustaja tuupertuu
.
Rakkausasioissa saa Skorpparilta usein intohimoisuuden kylkiäisenä omistavuutta ja mustasukkaista ehdottomuutta, jotka eivät ole omiaan takaamaan harmonista yhteiselämää.
Voimakkaat tunteenpurkaukset näkyvät jokapäiväisessä elämässä kohonneena onnettomuusalttiutena.

Skorpionin lähelle vain harvan onnistuu päästä. Ei voi silti koskaan tietää onko lähellä vai ei, koska Skorpioni itse päättää mitä itsestään antaa ja mitä ei.
He ovat erittäin lojaaleja ystävilleen. Skorpioneilla on pitkä pinna, mutta kun se katkeaa ei kannata olla lähellä. Skorpionit vihaavat epäoikeudenmukaisuutta
Skorpioninainen saa muut helposti tekemään niinkuin hän itse haluaa. Hän tarvitsee paljon huomiota kumppaniltaan. Mikään rakkauden määrä ei tunnu kelpaavan.

Minäpä minä ;DD