Taas mää jostain eksyin bloggailemaan vasta puolenyön jälkeen. Syy siihen että olen vielä hereillä, löytyy Nikosta. Piti käydä testaamassa uusi auto ja ajettiin pimppistä reilu tunti. Tuleepa uni paremmin, kuulemma pikkusenaki tuli autossa helpolla uni. Jos en muista ihan väärin.

Tänään on ollu oikeestaan melko normi päivä.... Koulussa oli nastaa liikunnanohjausta. Oikeestaan jännä että satun sanomaan samassa lauseessa sanat "liikunta" ja "nasta". Koululiikunta on niin niin..niin..syvältä. En vaan siedä sitä....ehkä joskus kirjoitan perusteellisen perustelun miksi olen tätä mieltä. En nyt.
Ensin oli tyhmää teoriaa pari tuntia, mutta liikuntahallilla meno oli mielenkiintoista.
Oli alle kouluikäisille sopivia leikkejä ja liikunnallisia juttuja. Sain kyllä päivän hyvänolontunteen kun luokkamme urheilulliset purnasivat että: ""eikö liikuntatunnilla tuu yleensä hiki, ja mitä tää tällanen liikunta on". Opettaja pyöräytti silmiään ja antoi selkeän ja aika kipakan vastauksen. Ainehan oli nimen omaan LAPSEN liikunnan ohjausta. Ei alle kouluikäistä voi laittaa pelaamaan futista pää märkänä ja sitten kuntopiiriin. Saivatpa nenilleen... >..<\m/

Oli niin väsyttävä päivä että ilta meni nukkuessa. Nukuttiin J:n kanssa joku 2 tuntia ja herättyämmä selkis että kärpät oli vieny voiton lätkässä. Ei muuta ku Oulun reissua suunnittelemaan. Oltiin jo melkeen lähdössä mutta porukka alko sitte kiukuttelemaan (Pitää päästä baariin plaaplapaa) ja kun kuski ei halunnut olla koko yötä, ei sitten menty ollenkaan. Sen sijaa tankattiin autoa ja ajeltiin Haapavesi- racingia. Oli hirmu hauskaa ja sai taas nauraa, yllättäin ku N oli kuskina 8))
Ja minä sorruin taas batteryyn..aargh..päätin että ostan vaan kerran viikossa mutta siinä auton kyydissä istuessa alko mieli tekeen, ja ennenku ehdin ajatella asiaa, olinki jo ABC:n kassalla..mhehehe.

Mää halluun uuden ulkoasun blogiin. Sellasen jännän. Sit haluun äkkiä ajamaan autolla, viimeksi oli aika vinhaa vaikka ajoinki säälittävän määrän metrejä. Sit halluun suihkuun mutta tämä takalisto ei oikein irtoa TAASKAAN tästä tuolista...huohh. No onneksi aamulla on liikunnanohjauksessa teoriaa, ni ei tarvii lähteä pomppimaan hallille...Ja huomenna ois myös se Kunnallishallinnon tentti..mäpä oon lukenu siihen juuri yhtään. Vois iltasaduksi lukasta sitä läpi. (Epätoivoistako?)

504193.jpg

Hei ettikää mulle oikiasti se ulkoasu!!! joku tummansävynen muttei mikää kauhia mörkö. Mhehehe.
Helinä kuittaa!!! ööt.