Joka kantaa repussaan raskasta kiveä viisauden puolesta
Huolesta turtana yksin hän tarpoo
Kun sillalla kulkurit voittoja arpoo
♥ ♥ ♥

Leppoisaa lauantaita! Päivä on ollut sangen rento ja rauhallinen, joten postaus tuskin on TAASKAAN häävi. Musta tuntuu että joka postauksessa lukee noin :oo
Nukuin reippaasti yli 12 kera Ringo vauvelin. Koko päivän saldo on kyläily tädin luona ja lenkki metsässä koirien ja tätimyksen kanssa. Aika lepposaa siis.

533064.jpg

Mää vihhaan meidän näppäimistöä! Oikeesti tää on niin jäykkä ja jotenki kova. Pitää käyttää koko elopainoa yhden näppäimen painamiseen. Eikä nää painu pohjaan asti. VIHAAN. Ei puhettakaan nopeasta kirjoittamisesta, kun täytyy palata joka sanassa lisäämään kirjaimia, jotka ei oo tullu paikoilleen. VITTU!

Huvittais vaihtaa huoneen järjestystä....mutta samalla pitäis sitte siivota ja huoh. Sen lisäksi mulla ois tehtävänä palauttaa hyvinvointisuunnitelmaa ja itsearviointia ja leirikirjettä. ARGH. Nyt en tässä vitutuksessa tee mittää. Oon hoksannu että saan kehiteltyä itselleni ketutuksen 8-D Äsken olin iha hyvällä tuulella mutta nyt ku alko oikee miettii että vituttaako joku ni johan alko lyyti kirjottaa! Tais siis vituttaa vai hä.

SKORPIONI
Jos joku ei pääse vihansa kohdetta lähelle, hän palkkaa todennäköisesti sinut. Sinuun luotetaan, sinuun uskotaan. Sinulla on vihan kanssa erityinen suhde. Kaikki tietävät sen eikä kukaan vittuile sinulle. Katseesi saa vihamiehen silmälasit huurtumaan. Vihasi on perusteellista ammattimaisuutta ja
sen ainut päämäärä on poistaa vihattu henkilö hiippakunnasta, niks naks.

En mää oo tuommone ^ enhän..?

Tämän hetken "mää halluun"- lista:
+ Tyhjiä cd- levyjä
+ Kotiin jonku oikian mankan enkä tuommosta kompostoria
+ Sinne parturiin
+ Uudet kengät [molemmissa pareissa kantapohjissa näääin isot reiät .__.]
+ Alpen- myslipatukoita [Seija Seija tämäki sun syytä]
+ Uudet bikinit [vanhoihin en todellakaan mahdu! Aika irstaat on näkymät kun vedän ne päälle....]

Siinäpä nuita...