Piiiitkästä aikaa jonkun sortin postausta...

En jaksa edes miettiä mitä on viimeisimmeän postauksen jälkeen tullu toilailtua. Enivei oon nyt ollu kotosalla hiukan pitempään (4 päivää) ja huomenna ois tarkoitus palata opistolle.
Ei oikeen huvittais. JOtenki asennoitunu tähän kotimeininkiin ja nyt sitte pitäis sinnitellä vielä pari viikkoa koulussa. Mutta sittepä se loma alkaa.

Mulla ei oo mittää vappu-suunnitelmia...oonko mää ny erillainen nuori?!?! No saapa nähä jos sitä johki päi lähtis kattelee. Eipä tiiä ei.

Tää päivä on menny oikiastaan tädillä ollessa. Tekaistiin sille pohjaa blogiin. Meni joku 4 h ihan helposti ja kevyesti.
Täytys alkaa pestä pyykkiä mutta neeeh....Siivoillakki vois nii ei vituttas tuoda isoa tavarakuormaa sieltä Opistolta. Mietin vaan että mihinköhän helvettiin ne työnnän..siis kaikki krääsät mitä oon Opistolle vuoden aika jemmannu. Kaippa pitää alkaa karsia turhakkeita.
Hitto ku tein Seikulle sitä ulkoasua ni alko itelläki himottaa tehä itselle uus. Hmm..mulla ois jo visio tästä samasta mikä nyt on jo mut hiukan väri-/kuviomaailmaa muuteltuna. Suapa nähä millon sitä oikeesti vaivautuu.
Musta on kauheen kiva voivotella ja miettiä että kuin paljo taas on tekemistä, mutta ikään en sitte asioille mitää tee eikä se suuremmin edes harmita. B) Kai mää tykkään ressata.



HEI! Määpä laitan uutta tucca kuvaa esille..
553826.jpg
Hieno übermuokkaus tuossa kuvassa kröhömm.
Nii en sitte raaskinu ottaa pituutta niin paljuo ku aioin. Tyydyin tuohon otsatukkaan ja sitten reippaaseen kerrostukseen (joka ei kuvan asennosta johtuen pääse oikeuksiinsa). Kerrostusta on tosiaan ihan reilusti ja hiukset saa kivasti laiteltua (mikäli jaksaa). Se on vaan niin perseestä ku kampaajalla se kampaajaneiti laittaa hiukset aina niin kivasti, niin yritäppä seuraavana aamuna ite perässä. Mutta nooh.