Tänään on ollut kaikinpuolin laiska päivä. Enimmäkseen aika on kulunu koneella istuessa. On kuluneella viikolla istunu ehkä yhteenäs sen 2 h koneella niin nyt piti päivittää kaikki rästihommat. Niinku nyt esim tuo blogin ulkoasun päivitys. Nyt se on valmis.
Mitäs ootte mieltä?
Jotenki haluttais laittaa noita laatikoita osittain tuonne vasemmallekin. Mutta saapa nähdä miten nyt päädyn tekemään.

Kaivelin tuossa netin syövereistä erilaisia kuvia, jotakin myöhempää tarkoitusta varten. Esimerkiksi tämmösiä söpöliinejä nappailin talteen. Lienevät schäfereitä tai muita vastaavia.
795860.jpg

Mutta tässä vielä komeampi koiru, nimittäin meidän perheen iki-ihana lellikki Ringo. Hieno ja sievä miksaus kultaistanoutajaa ja dalmatialaista. Ikää vauvelilla on jo 2 vuota + risat. Silti se on meidän ikuinen vauva, sille lässytetään kuin ihmislapselle ikään. Rimppiksellä on ollut vähän surkea päivä, sen "mami" [ts. pikkusiskoni] lähto rippileiriään suorittamaan Posiolle viikoksi, joten ikävä iski pikkuiselle. Onneksi se osaa kuitenkin nukkua ilman mamiaan, muistan liiankin elävästi miten hankalaa oli sen ollessa pentu. Kamala itku ja huuto, sydäntäsärkevää.

517867.jpg

Tulipa melkonen koirapostaus <: Vaan eipä tässä oikeen mittän sen kummempaa ole sattunut.
Eikä oikeen muutenkaan mitään ihmeempää tekstiä synny.