"Tahdon kuulla sen sulta...et mä en oo huono, en oo huono"  <-- päässä soi.

Opistolla siis. Aikalailla järkyttävän kaamean, epätodellisen tylsyyden huipentuma! Täällä on vaan minä, Marika, Alina, hanna ja Tony. Argh.
Näin tyhjää ei oo ikkää varmaan ollu jos oikeen muistelen. Otin tuossa parin tunnin tirsat ja nyt on entistä kummmepi ja tohelompi olo.
Vois alkaa kevään viimeisiä tehtäviä kasailemaan jos viittis. Mutta pittää nyt vaan rypeä itsesäälistä. Oikeastaan himottais hakea ABC:ltä ruokaa mutta ei jaksa...onhan tuota matkaa silti aika paljo..jopa 500 m [korkeintaan].
Saas ny nähdä mitä sitä kehittellee.

Kohta pääsee onneksi nukkumaan ja sit onki kohta aamu ja tulee porukkaa.  Jonna ainaki tulee jo 8 aikaa että sinänsä kiva. Kajaanin porukalla on vaa isompi onkelma ku sieltä tulee busseja keskimäärin ihan helvetin huonosti. No jospa nekin tänne eksyis. Huomenna alkaaki seikkailukasvatus. Kyllä vähä jänskättää että mitä se Sini pistää meidät tekemään siellä. Seikkailukasvatus...mhehe lukujärjestys suoraan ku jostain leikkikoulusta. No mikäs siinä, mennään vaan seikkailemaan.

554592.jpg
Tämän karmaisevan iltapäivän piristykseksi tuommonen herra. Kyllä sydäntä ihan lämmittää tuommonen adonis. Tuon näkösellä ukkelilla on takuulla hieno auto jolla se vois kyyditä mut abc:lle mättöämään ja sitte tuoda opistolle nukkumaan. Mutta kun ei nii ei.